Nummerets omverden

Work in Progress viser den proces, det er at komponere og indspille et rocknummer. Vi følger rockbandet Vomit Supreme en dag i øvelokalet, hvor de arbejder på nummeret Indian Summer, og det er i bandets ånd, vi observerer stemningen, jargonen, metoderne og deres venskab. Det er ikke en dokumentarisk skildring af at skrive et nummer, men en atmosfærisk dokumentation af, hvad der foregår rundt om nummeret.


Bandet har selv stået for at udarbejde de symptomatiske engelske undertekster – "yeah!"

Idéen bag

Hvem er Vomit Supreme? Og hvad kommer der ud af det deres arbejde? Det er de spørgsmål, der skulle besvares i denne film, der fungerer som showreel og reklame for bandet. Det skulle være "rock and roll", og det skulle være autentisk. Derfor er formen en observerende dokumentarfilm, der er helt nede på jorden og ikke lægger afstand til bandet som en voyeur, men i stedet er en medspiller, der ikke lægger skjul på iscenesættelsen.

A slice of life

Kameraet var tilstede én enkelt dag, og det var, hvad der skete denne tilfældige dag, der skulle dokumenteres - ikke et forløb fra A til B, der nødvendigvis måtte være lineært og have en uundgåelig slutning og afrunding. Det skulle derimod fremstå som en slags slice of life-historie, et smugkig ind i bandets univers, der fortsættes ud i det ukendte.

PORTFOLIO:


Titel:
Work in progress
Genre:
dokumentar
Produktionsår:
2009
Længde:
06.54 min.
Sprog:
dansk/engelsk
Distribution:
internet
Format:
16:9 / HD


Instruktør:
Alexander Fog / Henrik Jensen
Fotograf:
Alexander Fog
Klipper:
Henrik Jensen


Medvirkende:
Frederik Valentin
malte hill Jørgensen
Mattis Jakobsen